Люлка и пързалка за радостни изживявания в зеления ви кът

Последна редакция на 19/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 030 пъти

Пързалките са едно от най-любимите съоръжения на децата – защо да не се снабдите със собствена? Както и всички останали катерушки – и те трябва да бъдат съобразени с размерите и възрастта, но най-добре заложете на качествена и класическа метална конструкция, която да е издържлива и да може да се ползва по-дълго.

За по-кротки занимания или почивка – осигурете на детето красива люлка. При този тип атракциони имате изключително много варинати. Можете да изберете класическа единична или двойна тип везна. Залагайте на качествени и здрави материали, за да им се радват дори вече порасналите ви деца. При всички случаи ще си подарите много усмивки и добро настроение. 

Докато детето щастливо играе, вие се отпуснете в удобен хамак. В него можете да помислите как бихте искали да изглежда градината ви. Не се колебайте и изпратете проект, по който опитни професионалисти да ви изпратят предложения. Услугата е съвсем безплатна и в дава възможност да сравните оферти, да видите препоръки от предишни клиенти в профилите на кандидатствалите изпълнители и сами да прецените с кого бихте желали да работите. 

Свързано:

Идеи за градина Детски съоръжения за градината (1-ва част)

Не всеки разполага с удобни за връзване на хамак или люлка дървета. Ако и вие сте любители по-скоро на добре поддържаната морава, но въпреки това бихте се радвали на един хамак - представяме ви тази чудесна идея за стойка. Тя може да бъде поставена на всяко удобно за вас място, стига то да е равно. Представлява дървена основа, извита така, че да поеме формата на хамака. На нея е опънат и самия плат с въжетата. Това великолепно съоръжение може да стане чудесно допълнение към двора, а в дъждовни дни би могло да се пренесе на терасата или дори вътре в къщата. Основата е стабилна и здрава, направена така, че да може възрастен човек спокойно да се отпусне и да релаксира, леко люлеейки се. Друго предимство на този вид хамак е, че той лесно би могъл да се откачи от стойката и така ще можете лесно да го пренесете и завържете за семейна разходка или пикник на открито. Превърнете градината в любимо място за цялото семейство, осигурете си почивка и удобно местенце за четене на книги, пиене на кафе или разговори с близки и приятели.