Изненади за бащата-градинар

Последна редакция на 23/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 068 пъти

Градинарството е като всяко друго хоби – веднъж започнеш ли, трудно може да се спреш да отделяш от времето си за него. Часовете там минават неусетно, а работата никога не свършва. Ако и твоят татко е от този вид запалянковци, то списъкът с подаръци, от които да избирате, е готов!

  • Косачката е един практичен и полезен подарък, който всеки любител ще оцени. Поддържането на тревните площи ще бъде лесно и бързо! Освен това имате избор между ръчни и електрически такива. Цените варират, както и мощностите им. Характеристиките ще ви помогнат да се ориентирате на каква да заложите.
  • Ако вече има наличен модел, то храсторезите са също добра идея. Оформянето на храстите в различни форми ще е като детска игра.

В случай че се нуждаете от професионални дейности по градината, за да промени коренно облика ѝ, пуснете вашата заявка напълно безплатно и открийте най-добрата оферта от доказаните специалисти, регистрирани в MaistorPlus.

Свързано:

Идеи за градина Как да зарадваме бащата по време на празниците?

Градината изисква поддръжка и внимание. Тя е красивото допълнение към всеки дом. Лятото там може да се постави беседка, на която да се вечеря. Разположението на хамак за топлите следобеди е чудесен вариант. Прохладните вечери са най-добре прекарани сред природата, гледайки звездите с чаша охлаждаща напитка. Семейните сбирки са чудесен повод за хапване в градината. Възможностите са безброй. Другото, което не трябва да се забравя е начинът за придаване на интересен и очарователен вид. Първата стъпка е правилното разположение – обособяване на място за цветята, храстите и дърветата. Всичко трябва да бъде на мястото си, така че да се създаде една завършена и добре подредена градина. Мебелите са ключови, защото трябва да се придържат към стила, на който сте се спрели. Ниските минималистични мебели са подходящ вариант за големи площи, докато индустриалността ще пасне чудесно на малките пространства. Нестандартните допълнения са все по-често срещани, като азиатските детайли или външният душ. На изображението е представена косачка. Тя е функционална и практична, тъй като приложението и спестява време и усилия. Действа бързо и е предпочитан уред. На заден фон се вижда зона за детски забавления. Пъстрите цветове властват и предизвикват желание за игра в малчуганите.