Радостта и тъгата вървят ръка за ръка

Последна редакция на 29/03/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 978 пъти

В градината ви винаги ще има и хубави, и не дотам приятни неща. Ще виждате как красиви пеперуди пърхат около ухаещите ви цветя, ще ставате свидетели и на повалени от градушка растения или на гибелта на същите тези пеперуди. Природата обаче е точно такава, каквато е, приемете и хубавото, и лошото – за всяко нещо си има време и всяко цялостно ни показва колко незначителни сме пред красотата и природните закони.

Неслучайно към големите болници и санаториуми обикновено има градини. Съзерцаването им ни помага да приемем случващото се в живота и ни носи утеха и дори наслада.

Можете да се убедите, че градината ви заслужава да ѝ обръщате полагащото ѝ се внимание. Погрижете се за нея и тя ще ви отвърне с великолепие и немалка доза вълшебство. За да се чувствате по-сигурно в първите си стъпки в общуването си с нея, можете да се обърнете към опитен експерт, когото ще откриете благодарение на нашия сайт. Пуснете безплатна заявка за вашия проект в MaistorPlus и ще получите оферти от доказали се ландшафт специалисти. А веднъж добили самочувствие, не спирайте да експериментирате.

Свързано:

Идеи за градина 5 безценни житейски урока, които може да научите от своята градина