Градина, приютила разкоша на Ориента

Последна редакция на 19/04/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 3 212 пъти

Търсите ли нещо по-екзотично? Значи последното ни предложение е специално за вас. Тази лека конструкция напомня на шатра с балдахини от Близкия Изток и именно в това се крие чарът й. Тук е заложено най-вече на отворените пространства и шарената сянка. Летвите по покрива са поставени на известно отстояние една от друга, за да бъде максимално проветриво.

Убедени сме, че поне едно от нашите предложения е грабнало сърцето ви. Ако това е така, може да изберете дърводелец от списъка с регистрираните в MaistorPlus специалисти. На сайта ни ще откриете списък с професионалисти, с които може да обсъдите идеите и очакванията си, а също и пространството и бюджета, с които разполагате. Ако пък вече имате готов проект в главата си, може да го заявите на сайта ни напълно безплатно, за да получите най-изгодните условия за изпълнението му.

Свързано:

Идеи за градина Уютни беседки за приказна градина

Увлекателните разговори, които се случват в градината, заслужават своето специално място. Какво по-логично и даряващо с уединение място от една градинска беседка? Освен на сладки приказки, в нея можем да се оттеглим и на сладки хапки, приготвени с много любов за цялото семейство. На снимката, която ви показваме тук, виждаме една по-различна и колоритна беседка за градина, чийто дизайн е вдъхновен от Ориента. Основата на тази беседка е бяла, а самата тя е изградена с правоъгълна форма, П-образно, с греди от светло дърво, които на места да леко резбовани. Покривът на беседката също е дървен, а за три от страните ѝ са предвидени розови и лилави завеси, които в момента са вързани с ленти за страничните подпори и парапета на беседката. Вътре в тази градинска беседка виждаме бяла маса, около която са наредени столове с лилави, жълти и светло сиви възглавници. Беседката е стъпила върху полянас ниско окосена зелена трева, още една такава поляна се вижда и малко по-надалеч, вляво. По-близо, отново вляво има палма с дебел ствол, а отдясно виждаме високи храсти със зелени листа и бели, розови и червени цветя.