Уютни беседки за приказна градина

Последна редакция на 19/04/2024 от Елица Мартинова

Ако сте от късметлиите, които разполагат с двор, вижте идеи за беседки, които може да го превърнат в градина от приказките.

Дали на света има човек, който не мечтая да разполага с красив двор, където да разпуска и да се събира с приятели? Едва ли! Предлагаме ви някои идеи за красиви и практични беседки, които могат да превърнат и най-обикновеното място в приказна градина.

Ако сте от късметлиите, които разполагат с двор, и си харесате някоя от беседките, може да поверите изпълнението на специалистите, предлагащи дърводелски услуги, които са регистрирани в MaistorPlus.

Свързано:

Идеи за градина Уютни беседки за приказна градина

Представяме на вашето внимание колаж от четири снимки, на които са показани четири различни варианта за градинска беседка. Всяка от тях е с различен дизайн, носи специфично внушение и може би сред тях е томно тази, за която винаги сте мечтали. Да разгледаме първо градинската беседка горе вляво. Тя е вдъхновена от Ориента и е изпълнена с цвят благодарение на захванатите за дървените подпорни греди сини, лилави и розови завеси. Основата ѝ е изравнена и бяла, а около маса вътре са подредени столове с лилави и жълти възглавници. Покривът е дървен и плосък. Под беседката има зелена поляна, а от дясната ѝ страна виждаме висока палма с дебело стъбло. Беседката горе вдясно е посветена на хората, които предпочитат по-олекотения дизайн. До дървената ѝ платформа, служеща за основа се стига по три дървени стъпала. В ъглите ѝ има метални конструкции, а дървени парапети я опасват отстрани. Покривът е от кремаво бял плат, леко повдигнат, като на шатра. Около беседката се виждат зелена поляна и дървета. Долу вляво можете да видите един вариант за градинска беседка със склад, предназначена за практични градинари. Беседката е изградена от светло дърво, а покривът ѝ е с тъмно сиви плочки. Вътре са подредени дървена маса, пейка и столове. Наоколо има зелена поляна и дървета. На снимката долу вдясно върху основа от сребристи квадратниплочки е изградена беседка с дървени подпори в четирите ъгъла, завършваща горе с покрив с керемиди, под който виждаме маса с шест сиво-кафяви стола. Близо до беседката има зелена полянка и дървета.