Античните аксесоари са перфектният завършек

Последна редакция на 19/04/2024 от Жаклина Иванова
Източник | Видяно 844 пъти

Античните аксесоари са перфектният завършек на дизайна на вашата селска баня. Не е нужно да купувате всичко необходимо, помислете за идеята да освежите стари неизползвани мебели.  

  • Стълбата, която сте забравили с години, може да се превърне в страхотна закачалка за кърпи и халати, след като я пребоядисате.
  • Старите рафтове или неизползваните дъски, могат да се трансформират в чудесни етажерки за тоалетните принадлежности.
  • Железните дръжки за врати пасват идеално на рустик стила, а огледалата с нетипични форми и рамки са повече от задължителни.

Погледнете старите мебели, помислете как да ги освежите и вместо да ги изхвърлите, ги превърнете в съкровища. Независимо дали живеете в къща, в която вече се е появил рустик стила или тепърва искате да пренесете магията му в модерното си жилище, банята в селски стил ще придаде топла атмосфера.

Рустик стилът определено има място в банята ви. С негова помощ ще направите пространството уютно, а минутите, прекарани там ще бъдат истинско удоволствие. За да осъществите вашите желания и да получите професионален съвет можете да се свържете с професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Изпратете напълно безплатно заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за мебели Чудесни бани в рустик стил!