Замъкът е чудесен избор за всяка принцеса!

Последна редакция на 16/04/2024 от Жаклина Иванова
Източник | Видяно 2 285 пъти

Замислете се колко невероятно ще се чувства вашето малко момиченце, ако живее в замък. Розов и блестящ – точно както в приказките. Детската стая със сигурност ще се превърне в най-страхотното любимо място на света, а игрите там ще бъдат забавни, интересни и безкрайни.

  • Идеята при това обзавеждане е във вътрешността на замъка да бъде разположено леглото на детето, а стълбичките да водят към горния етаж, където да има малка площадка за игра и веселие.
  • Като бонус към разкошния замък може да добавите лепенки, тапети или стикери на обичаните принцеси от Дисни. По този начин ще подарите на вашето дете усмивки, магия и любимо кътче, където да изживее една красива приказка.

Всяка инвестиция в неща, които ще накарат децата ви а сияят, наистина си заслужават. Подарете им красиво място, в което те ще бъдат щастливи. На помощ в цялостното обзавеждане на детската идват опитните мебелни специалисти, регистрирани в MaistorPlus! По всяко време може да направите заявка при нас, при това напълно безплатно. Сравнете офертите, които ще получите в отговор на запитването си и се спрете на тази, която вярвате, че максимално ще се доближи до мечтаната стая за вашите деца.

Свързано:

Идеи за мебели Приказни детски стаи, които ще ви омагьосат