Инвестирайте в мултифункционални мебели

Мебели Декорация Източник

Поставянето на твърде много мебели в малка стая е сигурен начин да получите клаустрофобия. Точно затова е важно да обмислите от какво точно се нуждае вашето дете, за да се чувства комфортно в стаята си.

  • Детските дрехи не изискват много място за съхранение, така че перфектна опция е по-малък гардероб с чекмедже или пък легло с вградени шкафчета.
  • Още един вариант е малкото бюро, което може да се превърне и в нощно шкафче със стол. По този начин ще имате две в едно - място, което да се използва за писане на домашни или за рисуване. И едновременно с това и място за нощна лампа за тъмните часове на денонощието. 
  • Важно е винаги да измервате внимателно, когато поръчвате мебели, за да може идеално да пасне на пространството.

Готови ли сте да подарите на вашето дете перфектната детска стая? Не се притеснявайте от квадратурата - варианти да бъде стилна и удобна винаги има. Ако все пак имате нужда от професионално съдействие, може да се обърнете към доказаните специалисти в интериорния дизайн, които са регистрирани в нашия сайт. Направете безплатна заявка за проект още сега, а до 24 часа ще ви очакват готови оферти. Сравнете получените резултати и изберете изпълнителя, който ще направи вас и детето ви щастливи.

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички