Корков под - интересен и свеж

Последна редакция на 16/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 811 пъти

Корковият под е по-малко предпочитан вид настилка за спалня. Той най-често се използва в кухнята, тъй като е много издръжлив и удобен за поддръжка. В спалнята обаче също е удачен избор.

  • Коркът е подходящ избор за използване в спалнята, защото абсорбира звука. Той създава естествена изолация, което никога не е излишно за една стая. 
  • Още един негов плюс, е че когато се стъпва върху него с токчета, обувката ви ще направи вдлъбнатина в тапата, но щом махнете обувката си от пода, частиците от корк бързо възстановяват първоначалните си позиции. Тежките мебели обаче могат да оставят постоянни вдлъбнатини.
  • Корковата настилка е екологична, предлага се в широка гама от цветове и е доста издръжлива. Но не е толкова бюджетна.

След като ви представихме най-популярните подови настилки за спалня, техните ползи и недостатъци, е време да преминете към следващата стъпка - изберете своята. За нея можете да разчитате на специалистите, регистрирани в платформата ни. За да изберете най-подходящия за вашите нужди, направете безплатна заявка за проект. До 24 часа ще получите оферти от изпълнителите, а през това време можете да разгледате отзивите на предишни клиенти.

 

Свързано:

Идеи за мебели Кои са най-подходящите подови настилки за спалня?