Още няколко нетипични, но функционални предложения

Последна редакция на 28/03/2024 от Флора Велчева
Източник | Видяно 760 пъти

Една врата, а колко много приложения. Все още ли смятате, че няма какво да правите със старите врати?

  • Едно от най-лесните и практични неща, които можете да направите от стара врата, е да я боядисате и да поставите върху нея черна или коркова дъска. Можете да ги използвате за прикрепяне на бележки, писане на съобщения, планиране на покупки и т.н. 
  • Не е трудно и да я превърнете в органайзер за различни типове инструменти в гаража или хоби помещението в дома ви. Прикрепете я за някоя стена, поставете множество пирони и окачете инструментите си там. 
  • Ако имате пространство в дома, което не харесвате, можете да създадете шарен параван. Свържете няколко врати с еднаква височина, но не и идентичен стил и ги прикрепете с панти. Боядисайте ги в различни цветове за по-свеж ефект. 

Понякога на пръв поглед непотребните вещи могат да ни дарят със страхотни нови мебели. Следващия път, когато решите да нацепите старата врата, помислете добре дали не можете да я превърнете в нещо красиво. В случай че имате нужда от професионална помощ, специалистите в дърводелските услуги, регистрирани при нас, са насреща. Те ще ви помогнат със съвети и реализация на вашите идеи. Направете безплатна заявка в сайта ни още сега! Ще получите няколко оферти. Сравнете ги помежду им, вижте мнения на предишни клиенти и направете рационален избор.

Свързано:

Идеи за мебели Красиви мебели от стари врати