Усещане за модерност чрез освежаване

Последна редакция на 23/04/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 905 пъти

На пръв поглед, структурните промени в тази кухня съвсем не са съществени – наблюдава се промяна единствено в кухненския плот и абажурите, докато кухненската мебел, разположение и под са запазени и просто освежени. Независимо от това, цялостното впечатление от ремонта не може да ни остане безпристрастни към своя далеч по-изчистен и контрастен индустриален стил.

  • На първо място, фокусът на обновлението е поставен върху постигане на изчистено матово бяло единство в мебелите и кухненския остров и редуциране на фигуралните компоненти върху шкафовете, които на практика са същите, но с уеднаквена матова повърхност.
  • Ефектът на този избор е впечатляващ, още повече с добавеното индустриалното осветление и високи столчета в контрастно черно. Освеженият под допълва цветовата комбинация и по този начин ни оставя с впечатление за чисто нова кухня.

Независимо дали желаете цялостно нов дизайнерски проект или просто освежаване, потърсете вдъхновение, за да намерите решение на вашите нужди. За тази цел, не забравяйте да изпратите безплатна заявка за проект към специалистите, регистрирани в платформата на MaistorPlus. По този начин вие ще получите различни оферти, които да сравните и прочетете, за да намерите майстор, който да отговаря на вашите предпочитания и стил. Предварително ще можете да разгледате рейтингите на кандидатите, формирани от мнението на техни клиенти. 

Свързано:

Идеи за мебели 5 вдъхновяващи трансформации на кухни в Ню Йорк