Обединени бюро и гардероб

Съветник за дома Мебели Източник

Когато не разполагате с много пространство, нямате варианти за много мебели, които да разпръснете по цялата стая. Това обаче не трябва да ви коства удобството на вас, а и на детето ви най-вече. Едно чудесно и практично решение е да се спрете на модел, който да има гардероб, където да съхраните дрехите, и бюро, което да е част от цялата система, и където детето да може да учи уроците си. В този случай също имате няколко варианта, на които да се спрете:

  • Бюро, което да е естествено продължение на гардероба. Може над бюрото да има малка секция, която да побира ученически пособия (и да събира не малко количество прах).
  • Бюро, което да е част от гардероба. Малко обособено място, част от модулната система, а отгоре и от двете страни да има гардероби. По този начин ще спестите място, но пък ще имате едновременно и място за събиране на дрехи, и такова за учене.
  • Подобни модулни системи може да намерите и в големите вериги за мебели. Затова няма да ви се налага да прибягвате до индивидуален проект, ако разбира се не искате точно това.

Вижте още: Приказна детска стая в стил Хари Потър

Снимката е част от статията:

Оптимални решения за детска стая

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички