Разполагане на всичко до стената

Последна редакция на 25/04/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 616 пъти

Една класическа грешка, която се допуска при обзавеждането на холове и дневни, е подреждане на цялата мебел до стената. Този подход страда от съществени проблеми, тъй като по този начин ние визуално прихлупваме пространството, смаляваме го и го натоварваме с допълнително внушение.

На показаната тук снимка например, подреждането на мебелите до стената създава едно излишно формално усещане, което едва ли е нашия целенасочен избор, като се има предвид стила на контейнерите и типа малки възглавнички на канапето.

Правилното обзавеждане на холното пространство е изключително важно както за постигане на целите ви за дома, така и за цялостния му облик. Тези наблюдения биха ви помогнали да се предпазите от основните грешки, които допускаме в бързината и желанието си да съчетаем различните функции на хола.

За да постигнете цялостна концепция за дизайн на хола си, може да се възползвате от опита на специалистите, профилирани във вътрешното обзавеждане, регистрирани на MaistorPlus. За да се запознаете с тях, изпратете проект, напълно безплатно. Така ще можете да получите оферти от няколко изпълнители, да ги сравните и да прецените с кого измежду кандидатите предпочитате да работите. 

Свързано:

Идеи за мебели Пет често срещани грешки, за които да внимаваме при декорацията на дневната