Преди и след: И най-неугледната стая може да се превърне в рай

Последна редакция на 29/03/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 724 пъти

Преди Малка тъмна кутия. Това представлява тази спалня. Липсва вкус, липсва характер, липсва какъвто и да е чар. И все пак това помещение е предназначено за спалня на деветгодишно момиче. Дали тази мрачна стая ще може да се превърне в забавно, красиво кътче? Разбира се!

След След трансформацията спалнята е преобразена в приканващ, очарователен райски кът. В стаята присъства отличаващ се момичешки стил. Стените са в мек розов цвят, а пердетата отварят малките прозорци и ги правят визуално по-големи. В спалнята царува атмосфера, в която всяко малко и голямо дете може да се отдаде на забавления, мечти и разбира се, учене.

Размечтахте ли се след тези вдъхновяващи трансформации? Е, залавяйте се с преобразяването и на вашата спалня тогава! В тази трудна задача на бива да сте сами, затова потърсете професионална помощ от опитните специалисти в сайта ни. За да се свържете с тях е необходимо единствено да подадете безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за мебели Преди и след: 5 трансформации на спални, които незабавно ще ви вдъхновят