Декорирайте спалнята си

Последна редакция на 16/04/2024 от Мария Милушева
Източник | Видяно 661 пъти

Най-приятното го оставяме за накрая, а именно декорирането на стаята.

  • Идеално се вписват в интериора картини с пейзажи или дълги улици. Това е един от най-добрите трикове за оптическо разширяване на спалнята. Можете да поставите картината над леглото, но и да облепите с подобен тапет някоя от стените, ако тя е по-малка. Картините също е хубаво да бъдат по-малки, но все пак достатъчно впечатляващи, за да придадат вкус на любимия кът за почивка след дълъг ден.  
  • Декорирайте с възглавнички, които да се съчетават със завесите, тапетите и цветовете в стаята. 
  • Друга идея, която работи чудесно за малки пространства, е килимчето в средата на пода. Ако харесвате шарки и фигури, нека те бъдат по-големи отново със същата цел -илюзия за повече пространство.
  • Внимавайте с вещите, нека не бъдат много и навсякъде. Изберете една или две лавици и наредете там свои снимки, сувенири или малки ароматни свещи. Не прекалявайте, за да не стане претруфено.

С помощта на тези съвети създайте перфектната малка спалня, в която да релаксирате и да получите заслужената си почивка. В случай, че имате нужда от професионална помощ, може да се консултирате с доказаните професионалисти в интериорния дизайн, регистрирани при нас. Винаги може да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете оптималната за вас. 

Свързано:

Идеи за мебели Създайте уютна малка спалня с няколко интериорни решения