Кучешко царство, побрано в шкаф

Последна редакция на 28/03/2024 от Михаела Генчева
Източник | Видяно 778 пъти

Последното предложение идва с тези преобразени шкафове. Преди ремонтните дейности, те са се е затваряло с вратички, които сега са премахнати. В освободилите се пространства сега са поставени меки постелки, които ги превръщат в удобни легла. Като допълнителни екстри отстрани са сложени обикновени дръжки, на които да се закачат аксесоарите и каишката на кучето.

Преобразявайки мебелите, те не губят нормалната си ежедневна функция. Шкафът продължава да съхранява вещите ни, нощното шкафче или масата изпълняват първоначалната си мисия. С малко въображение и идеи обаче можем да съобразим и изберем най-подходящото разпределение според нуждите си и да се сдобием с уникална и практична вещ.

Ако не ви липсват планове за обзавеждането, но нямате уменията за реализирането им, потърсете доказани специалисти по изработване на мебели сред регистрираните в MaistorPlus. Заявете проект напълно безплатно, сравнете оферти, разгледайте рейтинга и отзивите от клиенти на отзовалите се изпълнители и преценете с кого да работите. 

Свързано:

Идеи за мебели Как мебелите у дома се превръщат в къщичка за любимото ни куче