Червеният цвят е изненадата на на 2019 година

Последна редакция на 20/04/2024 от Екатерина Димитрова
Източник | Видяно 1 236 пъти

След като безкомпромисно беше изгонен от модните подиуми в последните два сезона, червеният цвят възвръща позициите си, поканен в нашия дом през 2019-та. Той присъства, но не с познатото ни кресчендо, нито пък с бордо.

  • „Нюансът е по-скоро Гренаш Ноар – тръпчив и опияняващ като едно намигване от Азия, която присъства навсякъде в интериора в идния сезон. Този червен нюанс не участва с агресия, а придава тайнствена женственост, елегантна последователност и чувство за зрялост у дома“ споделя Ванеса Вогоас - стилист мениджър в But.

Как да го комбинираме? Според дизайнерките, тази година се забелязва леко бягство от стандартната схема на цветната диаграма. Червеното можем да съчетаем както със синьо, така и със зелено в различни акценти. Така ще получите една нестандартна домашна атмосфера. Можете да постигнете и строго стилизиран дом, ако подправите червения Гренаш с черно и екзотична дървесина например.

Свързано:

Идеи за мебели Цветовете в нашия дом за сезон 2019 г.

Артистичен хол, обзаведен в стил 70 те. Стената е оцветена в червен цвят в комбинация от синьо. Жълт цокъл. Подът е дюшеме в светъл дървесен цвят. Винтидж холна масичка, ваза и синя чаша за чай. Тръбен стол с дървено седалище. Кожено Кресло от 70 те, в кафяв цвят. Висок, метален лампион в сиво е поставен между стола и креслото. Вратата на помещението се откроява със своята белота.