Имате ли критерии за дизайна й? – Няколко идеи за материалите

Последна редакция на 16/04/2024 от Розалинa Думанова
Източник | Видяно 659 пъти

В дългите и горещи летни дни всички си мечтаем за удобно кътче за почивка, където да се скрием на прохладно от екстремно високите температури. А какво по-хубаво от това сами да си го направим? Домашната люлка е изключително добро решение на проблема с жегите е в същото време, ако я пригодите и за следобеден сън например, то няма да се нуждаете от нищо друго чак до Септември.

За целта имате нужда от стара мека мебел. Удобен и широк диван върши чудесна работа. Може да използвате и вече неизползваем матрак. А защо не заложите на невероятните палети? Следващата стъпка е да откриете подходящо място, където да го окачите, а също и материалите, които ще гарантират устойчивостта му. При нужда от помощ за реализирането на подобен проект не се колебайте да се доверите на мебелни специалисти, които с радост ще изпълнят всяко ваше желание.

Свързано:

Идеи за мебели Изобилие от възможности – Направете своята градинска люлка сами!

Представяме ви колаж от четири снимки, концепцията, на които е свързана с домашните люлки-легла. Всяка от тях е модифицирана като "люлеещо се легло", в което сладко може да се прекара следобедната дрямка или да се събере цялото семейство, което всъщност е проблем за градинските люлки. Едно от предложенията е преобразен диван, който вече има още една функция. Виждаме също и оригинално изграждане на дървена основа, а отгоре й грижливо разположен матрак, висящ на дебели въжета. Има и един представител за ценителите на семплия и изчистен дизайн - доминиращият черен цвят, а в допълнение - две декоративни възглавнички за акцент, където катранено черният цвят е съчетан с брилянтно бяло. Металът също присъства в композицията - долу вдясно е заела мястото си красива и изчистена от излишни елементи в дизайна си люлка в тъмнозелени нюанси. А неудобната и твърда основа грижливо е покрита с мека постелка в комплект с две свежи възглавници. Дворът и градината, а също и отворените тераси и верандите, са отлично място за разположението на масивна и широка люлка, особено когато искате да си подарите почивка на свеж въздух. А за повече комфорт служат малките декоративни възглавници, които не само правят почивката по-приятна, ами придават и по-красив облик на люлката и помещението.