Сгъваем стол-шезлонг

Последна редакция на 20/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 154 пъти

След като сте приготвили кафето и сладоледа, е време да се отпуснете и да се насладите на прекрасното слънце в градината или на балкона. За целта ще ви е нужен удобен сгъваем шезлонг, който лесно се разпъва и прибира, не заема място и е в чудесни свежи цветове. Представеният тук модел е съставен от метална конструкция и плат, което го прави издържлив и комфортен. Компактната му структура позволява поставянето му на малки външни пространства и дори пренасянето му на плажа, на пикник или на вила.

Направете първите топли дни прекрасно преживяване с тези чудесни допълнения към дома и се насладете максимално на свободното си време. А ако пролетта ви вдъхновява за по-сериозни ремонтни дейности, винаги можете да разчитате на препоръчани изпълнители от цялата страна, регистрирани в MaistorPlus. Необходимо е единствено да направите безплатна заявка и в кратки срокове ще получите оферти, които да сравните, за да изберете оптималната измежду тях. Не пропускайте предварително да се запознаете с бизнес страниците на кандидатите, където виждате вече извършени от тях обекти и отзиви от предишни клиенти. 

Свързано:

Идеи за мебели 4 нови придобивки за дома ви през тази пролет

Ако не можете да отидете на почивка това лято, докарайте почивката при вас. Първата стъпка - обзаведете градината или балкона с удобен шезлонг. Втора стъпка - осигурете си някакъв източник на сянка и прохлада. чадър или шатра са чудесна идея, а ако имате възможност да сложите и малък вентилатор - успешната почивка е гарантирана. Трета стъпка - направете си освежаваща напитка и пригответе любимата си книга. Отпуснете се и се насладете на топлото време, релаксирайте и се насладете на слънцето след дългата зима. Нека се върнем обаче на шезлонга. Има толкова много видове, че човек лесно може да се обърка. Според нас, най-удачните варианти, които да изберете зависят от мястото и начина на използване. Ако купувате шезлонг за балкон, е добре да се съобразите с размерите му. Осигурете си по малко свободно пространство от всички страни, за да се чувствате комфортно. За градина можете да се насладите и на по-меките и удобни варинати, които са с дървени конструкции и възглавници. За плажа или за пикник избягвайте текстилните модели. Най-добре заложете на удобните сгъваеми варинати, които можете лесно да приберете в багажник и няма да заемат много място. За по-сръчните и ентусиазирани градинари и домашни майстори - чудесна идея за е също така да си изработите сами удобно място за почивка от палети.