Цялостна система за съхранение

Последна редакция на 19/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 600 пъти

Ако имате възможност да обзаведете антрето си и да промените неговия дизайн, заложете на цялостна система за съхранение. Тези мебели имат много удобства и предимства. Освен шкаф за обувки, те най-често включват закачалка за палта, огледало, поставка за вещи и допълнителни чекмеджета. Това ще ви осигури комфорт и удобство в антрето.

  • Семплите варианти на подобен тип обзавеждане могат да се намерят за между 150-300 лв.
  • По-скъпите и оборудваните с повече екстри могат да достигнат до 800–1200 лв. в зависимост от нуждите и възможностите ви. За жалост тези системи са стандартни и не винаги могат да се впишат в специфичното пространство на вашия дом.

Добрата новина е, че винаги можете да опишете идеите и конкретните размери за вашето антре напълно безплатно тук, а сръчните дърводелци и майстори мебелисти да ви предложат най-оптималното и практично решение. Направете дома си уютен и удобен от самия вход с идеалното решение за съхранение на обувки.

Свързано:

Идеи за мебели Шкафове за обувки – видове и цени

Цялостната система за антре ще ви осигури необходимото удобство и ще увеличи мястото за съхранение на дрехи и аксесоари в дома ви. Тя ще оформи предверието на дома ви и ще му придаде една обединена, стилна визия. За да ви помогнем по-добре да си представите тази идея, сме подбрали една чудесна снимка - антре в семпли основни цветове и много допълващи се елементи. Предимствата на тази система са, че може да бъде подредена в зависимост от пространството, с което разполагате. Модулите са отделни и относително малки по размери. На снимката те са подбрани в бяло с красиви дървени декорации и семпли дръжки - изчистени, стилни и много практични. Най-големият от тях представлява чудесен гардероб за връхни дрехи. Той е висок и двукрилен, което предоставя възможността да побере дори най-дългите зимни палта. Вторият елемент е шкаф за обувки, който не е с класическия тип падащи чекмеджета, а с обикновен дизайн с рафтове. Удобен и функционален, той може да побере освен обувки и други аксесоари като чанти, чадъри и пазарски торби, например. Над него е поставено чудесно квадратно огледало - задължителен елемент за всяко антре. Третият модул е удобна закачалка, комбинирана с ниска пейка, висок рафт и шкаф за обувки. Тя е много семпла и функционална, има релса за закачалки, рафт за шапки и чудесна тапицирана част, на която човек а седне удобно, докато се приготвя за излизане или след като се прибере у дома.