Вътрешната красота, отразена в огледало

Последна редакция на 25/04/2024 от Лидия Йорданова
Източник | Видяно 852 пъти

Интерионите маниаци определено биха се влюбили в едно нестандартно огледало. Домът им е пълен с прекрасни и необикновени вещи, които грабват окото. Ето защо огледало с обичайна кръгла или правоъгълна форма би стояло, меко казано, неестествено в такова жилище. Дайте шанс на вашия приятел да отрази вътрешната си креативност, като му подарите огледало с формата на ветрило, листа или пък геометричен колаж от кръгове или правоъгълници. 

Ако имате нужда от професионална помощ в избора на подходящо обзавеждане и за вашия дом - не се колебайте да се свържете с интериорен дизайнер. В случай, че в главата ви се е родил цял проект, опишете го в специалната форма за заявка, а ние ще се погрижим да ви изпратим оферти от подбрани специалисти в бранша, които ще имате възможността да разгледате, сравните и да изберете сами с кого да работите.

Свързано:

Декорация за стена Коледни подаръци за интериорни маниаци

На колажа сме ви подбрали четири различни форми на огледала, които служат колкото за оглеждане, толкова и за украса на дома. Един истински интериорен любител със сигурност би бил щастлив да притежава, което и да е от тях. Най-интересни са огледалата, които имитират разперени ветрила. Те са три на брой и ако имате голяма празна стена в дома си, биха паснали идеално на нея. Под тях се виждат поставени две канапета с дървени облегалки за ръце. Светлина струи от прозорците, които са наблизо. Огледалата с форми на листенца и цветенца също носят радост. В случая стената зад тях е бяла, но ако е някакъв пастелен, мек цвят, огледалата биха изпъкнали дори още по-добре. Снимката над тази ни показва три огледала, всяко от които е съставено от 8 росни капки. В случая е ясно, че тук огледалата са използвани предимно като елемент от интериора, който да разчупи обстановката в помещението. Вижда се мини бар под тях – няколко бутилки и чаши, поставени върху поднос. Има светната лампа, а френските прозорци разкриват гледка към зелена поляна. Последната снимка ни показва огледала като скупчени една върху друга рамки за снимки. Така като се огледаш може да видиш себе си и да си представяш различни моменти или спомени.