За любителите на градината

Последна редакция на 24/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 720 пъти

Помислили сме и за любителите на градината и майсторенето на открито. Зарадвайте мъжа до себе си, подарявайки му възможност да прекарва повече време навън или занимавайки се с нещата, които обича, с тези чудесни предложения.

  • Барбекю - всяка градина има нужда от барбекю. То е повод за семейни събирания, вечери на открито и кулинарни подвизи. Насърчете любимия си да покаже своите таланти в готвенето и печенето на скара с този чудесен подарък.
  • Автомат за бира или минихладилник– също прекрасно допълнение към градинското обзавеждане, ще спестява постоянното влизане в къщата и ще държи напитките студени и свежи, докато хапвате на открито.
  • Кутия с инструменти и бормашина – ако си имате работа със сръчен майстор, насърчете хобито му. Ако вече разполага с комплект инструменти, подпитайте го какво му липсва или какво би му било полезно в работата. Така в крайна сметка можете да се сдобиете с така желаната етажерка, специално изработена от любимия мъж.
  • Дървен шах – класически и много хубав подарък, на който можете да се наслаждавате заедно. Изберете такъв, който най-много ще пасне на характера на вашия мъж – класически, дървен или цветен и красиво изрисуван – изборът е безкраен, а подаръкът дълги години ще радва цялото семейство. 

Невинаги е лесно човек да избере подарък, но тези, подарени с любов, винаги са прекрасни. Затова не се чудете, а потърсете най-подходящото за вашия любим, бъдете смели и създайте хубава емоция и прекрасен спомен. Ние ви желаем весели празници, изпълнени с много семеен уют и прекрасни подаръци, които да направят дома ви красив и изпълнен с радост!

Свързано:

Идеи за мебели Нестандартни подаръци за вашия любим

Идеалното допълнение към всяка градина - голямо барбекю, на което да печете вкусна скара - чудесен повод да поканите близки и приятели на гости, да прекарвате повече време навън със семейството си и да ядете домашно приготвена скара. Представяме ви това прекрасно барбекю и мини лятна кухня, което подбрахме специално за вас. Това е чудесна идея ако разполагате с голяма тераса или място в двора. От метална конструкция е изграден навес, който да пази както от слънце, така и от дъжд. Под него е поставено красиво, голямо барбекю с много функции, в което всеки мъж - любител на грила ще се влюби и ще ползва с удоволствие. До него има плот на колелца, който да увеличава работното пространство и да създава удобства при готвене. Той разполага с едно чекмедже и два рафта, както и с керамичен плод, подходящ за рязане и горещи предмети. За допълнително удобство на металната конструкция са монтирани допълнителни рафтове. Много функционално и стилно, този грил кът би могъл лесно да бъде модифициран и ползван като идея във всяка градина.