Изберете подаръка с грижа и любов

Последна редакция на 19/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 901 пъти

Каквото и да изберете за една майка, нека подаръкът да е персонален и съобразен с нейните нужди, покажете, че сте вложили старание и мисъл, че сте се съобразили с натоварения график и нуждата от почивка.

  • Табло за записки и закачалка за ключове. Това е един наистина полезен подарък, който веднага ще влезе в приложение. Има прекрасни дизайни на подобни табла и оригинални идеи за това как човек да запише задачите си, а благодарение на закачалките за ключове се пести време – подходящо е за практични хора, които ще оценят желанието ви да сте в помощ с подаръка си.

Направете празниците наистина специални. Ако предпочитате подарък, който сте изработили сами, запретнете ръкави и действайте. Но не забравяйте, че можете да разчитате на изпълнителите, регистрирани в MaistorPlus, за професионален съвет и качествена изработка на всевъзможни мебели по поръчка. Заявете проект към мебелистите и сравнете техните предложения, срок за изпълнение и креативни идеи. Изберете най-доброто за вас и вашия дом.

Свързано:

Идеи за мебели Най-добрият подарък за всяка майка

Таблото за записки и бележки в съчетание с кукички, на които можете да закачите ключовете си е чудесно решение за всяко антре или входно пространство. Това е практична вещ, която ще внесе ред и лека закачка в ежедневието на всеки човек. Дървеното табло е много добра идея, тъй като се вписва в почти всеки интериор, а и материалът е издържлив. Представяме ви една конкретна идея за подобен тип подарък, с която да зарадвате ваши близки - табло за бележки и ключове. Таблото е от красиво масивно дърво и се окача на стена, изработено е в неутрален цвят, за да е максимално универсално. В горната част има седем отделения за всеки ден от седмицата, в които са поставени малки черни дъски, по които може да се пише с тебешир. Това е практична идея, тъй като бележките могат да се трият и всяка седмица да се прави нов план за разпределение на задачите. Под черните дъски има удобен рафт, на който могат да се оставят вещи или да се постави декорация - в случая - карасива вазичка с цветя. В долната част на таблото са монтирани удобни кукички, на които могат да се окачат чанти, ключове и всичко, което една майка не бива да забравя, когато излиза навън.