Първото впечатление е важно

Последна редакция на 25/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 009 пъти

Първото впечатление винаги е най-важно. Без значение дали става въпрос за човек или за дом – на човек му трябват само няколко секунди, за да прецени дали се чувства комфортно на дадено място или не. Затова антрето е важна и много често подценявана част от всяко жилище. То е първото нещо, което хората виждат, влизайки в дома ви. То е и мястото, където и вие си отдъхвате след тежък ден, събувате обувките си и най-сетне се чувствате у дома. Заради всичко това то заслужава внимание – дизайн, оптимизирано пространство и красиви детайли. 
Често антретата са малки, тесни, понякога почти липсва такова пространство, но това не означава, че не могат да са елегантни, функционални и приветливи. В следващите редове ще ви представим няколко идеи как да оформите антрето си, така че то да е визитната картичка на вашия дом – семпло, изискано и със стил. А ако имате нужда от помощ, можете да потърсите опитни майстори, които да се заемат с проекта – ще ги намерите тук

Свързано:

Идеи за мебели Красиви и практични идеи за малкото антре

Представяме ви тези великолепни идеи за антре в минималистичен стил, подходящи за домове с ограничени пространства и за хора, които предпочитат семплия дизайн без много мебели. Изключително красиви и изчистени, но същевременно функционални. В ляво виждаме обособен кът за оставяне на вещи и дрехи - малка, тясна маса за ключове и чанта, модерна закачалка от желязо, трикрако дървено столче, на което човек да може да седне, за да обуе обувките си и кош за чадъри. Обединяващият елемент е кръглото огледало, което със своя семпъл и елегантен дизайн създава център на интериора като същевременно е много практично за последни щрихи по тоалета преди излизане. Посредата виждаме много елегантна и практична закачалка, комбинирана с шкаф за обувки, изработени от светло дърво. Подобен дизайн може да се впише в почти всяко антре, тъй като е изключително практичен, класически и изчистен. В дясно сме избрали ретро стил антре - железни закачалки и удобно място за сядане в меки пастелни тонове. Красивото огледало с орманети отразява светлината и прави помещението по-отворено. Красива възглавница във винтидж стил оформя мястото за сядане като го прави комфортно и приятно.