Насочете вниманието към плота с ярки цветове наоколо

Последна редакция на 23/04/2024 от Лидия Йорданова
Източник | Видяно 593 пъти

Всички ние се нуждаем от малко цвят в сивото ежедневие. Можем да си го осигурим и в банята, като в същото време това е и начин да насочим вниманието към плота на мивката. Последният може да бъде ярък акцент на фона на неутрални цветови решения или пълният противовес - наситените нюанси в близост до него да подчертаят присъствието му. И при двата подхода няма да остане незабелязан.

Ако желаете забележителни резултати в следствие на успешен ремонт на банята си, можете да се доверите на препоръчаните специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Заявете проект напълно безплатно, сравнете получените в отговор оферти, вижте профилите и рейтингите на кандидатствалите изпълнители и сами изберете с кого да работите! 

Свързано:

Идеи за мебели 4 свежи предложения за плота в банята

Тази баня също е малка. Тя съчетава и тоалетна. Поставката на тоалетната хартия е прикрепена към плота на мивката. Над казанчето се виждат сгънати кърпи и кутия, подходяща за използване на тоалетни принадлежности. Над тях има картина – шарена, наситена, разноцветна, която провокира усмивка. Вижда се огледало в бяла дървена рамка. Градински цветя са потопени във вода в стъклени бутилки. Дори и да не можете да си позволите да облепите с плочки цялата стена, дори и само една ивица придава напълно различно впечатление. В случая ефектът е повече от добър, защото плочките са в тонове, които съвпадат с цветовете на шкафчетата и на плота на мивката. Можете да изберете за декорация каквото пожелаете. Тук малка бяла керамична птичка е носител на идеята за волност и безтегловност. Точно така трябва да се чувства човек в собствената си баня – отпочинал и пречистен. На плота се вижда и сапунерка. Шкафчетата са боядисани в небесно синьо. Изглеждат ретро, сякаш основната им цел е да те пренесат в друга епоха. За тази цел помагат и кранчетата на мивката. Те подсилват ретро стила и придават завършен вид на мястото. Цветове и простота са успешно съчетани в тази комфортна баня.