Шезлонг от палети или как да превърнете терасата си в плаж

Последна редакция на 28/03/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 2 830 пъти

И да си дойдем на думата – най-подходящ за припек на слънце, разбира се, е шезлонгът. За щастие, и тази мебел лесно бихте могли да си изработите от палети. И да се чувствате много по-удобно на него, обгърнати от чист въздух и заобиколени със свежа растителност, отколкото на пластмасов вариант сред тежкия аромат на хлор край някой басейн. Подобен шезлонг от палети бихте могли да поставите както на терасата си, така и на двора. Показаният на снимката вариант дори се сгъва, така че ако разполагате с кола, би било възможно да го носите със себе си включително и на пикник в парка или в гората.

А ако сте се вдъхновили, но не вярвате, че сте способни да изработите подобни неща от палети, или просто не разполагате с времето – то професионалистите, регистрирани в нашата платформа, са насреща да превърнат всяка ваша идея в реалност.

Свързано:

Идеи за мебели Хамаци и шезлонги – лятно настроение от палети

На снимката виждате шезлонг от палети, подходящ за всеки почитател на слънчевите лъчи, приятния златист тен, природата, удобството и не на последно място – забавлението от собственоръчното майсторене на най-различни неща. Изработилият го се е подсигурил нищо да не смущава приятната му почивка – или поне не и неудобна облегалка. Затова е направил шезлонга така, че да следва извивките на човешкото тяло. Отзад и в средата са закрепени поставки, чрез които да стои по-стабилно върху земята. А за да е възможно по-лесното пренасяне на творбата от палети, за нея са прикрепени и приспособления за безпроблемното й сгъване. По този начин шезлонгът би могъл да се пренася от собствените двор или тераса до тези на някой приятел, до парка, гората, а защо не и до морското крайбрежие.