Съвременно мансардно жилище с мебели от палети

Последна редакция на 29/03/2024 от Мария Илиева
Източник | Видяно 2 440 пъти

Лофтът се намира в историческа сграда в Италия и е реконструиран с интериор в съвременен индустриален стил, с мебели от палети. Двамата дизайнери залагат на няколко основни материала: избелено дърво, гладка индустриална настилка, метал и стъкло и различни мебели от палети, които създават уникалност на пространството. Разходете се с нас в следващите редове, за да му се насладите, точно като нас!

Жилището е разположено в общо пространство, като отделните зони се преливат една в друга анфиладно. Индустриалното въздействие е постигнато с чистотата на семпли тоналности - сива гладка настилка от шлайфан бетон, доминиращо въздействие на избелен дъб в конструкцията на тавана, ахроматично третиране на основните елементи в черно, сиво и бяло, а единствените акценти са осветителни тела в ярко червено. Въздействието е семпло и елегантно. Красотата в това жилище е в простотата. И най-вече в естествената светлина, която облива всяка една зона, създавайки неповторим простор и лекота.

За обзавеждането собствениците се доверяват на мебелите от палети и определено това е похватът, който ги отличава с оригиналност, практичност и лесна изпълнимост. С това те получават удобство, оригинално решение с минимални средства. Точно това е подходът, с който всеки може да постигне личното си щастие в собствения си дом по свой уникален начин. Ако сте готови и вие за освежаване на дома, свържете се с доказали се интериорни дизайнери, които да развият и осъществят всяка ваша идея.

Свързано:

Снимки и идеи за мансарда Уникална мансарда с обзавеждане от палети в индустриален стил