Спестете място и се спрете на бюро с надстройка

Последна редакция на 16/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 824 пъти

Дори да нямате достатъчно пространство, за да изберете голяма мебел, от каквато се нуждаете, лесно можете да заложите на бюрото с надстройка. То е практичен и функционален избор, който можете да разположите както в детската стая, така и в холното помещение. Обикновено размерите са универсални, а надстройката се придържа към тях.

  • Ако се спрете на обикновена мебел, без рафтове и шкафове, то трябва да отделите от бюджета около 80 лв.
  • Цени на бюра с ниска надстройка и малко отворени рафтове - между 90 и 100 лв.
  • Цената е между 129 - 178 лв. за бюра с размери от 90 см. за бюрото и 90 см за надстройката, като към тях са включени изтеглящ се плот за клавиатура и място за компютърна кутия.

Винаги можете да заложите на поръчка по ваш вкус. Това може да оскъпи бюрото, но със сигурност ще останете доволни и ще разполагате с точно този модел, от който имате нужда. Пуснете безплатна заявка в MaistorPlus и се свържете с опитните специалисти, които могат да изработят всичко, което сте запланували за дома. Разгледайте техните бизнес профили и се запознайте с работата и препоръките им, оставени от други клиенти.

Свързано:

Идеи за мебели Бюра - цени

Стилният дом се постига с добра организация и правилни решения. Именно такива са показани на изображението. В центъра е поставено бюрото. То е изцяло дървено, но боядисано в класическите цветове – черно и бяло. Те са съчетани със стил и изисканост. Забелязват се затворените шкафове, в които има възможност да се съхраняват различни вещи. Те се отварят чрез метални дръжки. Освен основното бюро към него има добавка, която е окачена на стената отгоре. Те не са свързани по никакъв начин, освен чрез визията. За разлика отдолу, тук рафтовете са отворени и големи. На тях са разположени всякакви елементи, които придават разчупена визия и превръщат пространството в уютно. Книгите внасят комфорт, а очилата са закачливият детайл, който ги допълва. Растенията придават свежест и очарование. На тях биха могли да се разположат различни предмети в зависимост от вкуса и предпочитанията. Друг фактор, който е важен за разположението на бюрото и надстройката, е, дали се намира в офис или домашна обстановка. Нуждите на дома предполагат покупките и обзавеждането. На снимката всичко това се откроява и изпъква на светлия фон. Столът е мек и тапициран за по-голямо удобство, тъй като пред бюрото обикновено се прекарва доста време.