Направете си сами страхотно градинско легло

Последна редакция на 18/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 2 582 пъти

Последната идея, която ви предлагаме, е не просто вдъхновена от естествената природна красота, а дори я олицетворява напълно. Този уикенд си сглобете сами устойчиво кътче за отмора в градината, покрито със свежа зелена трева. За целта можете да използвате палети или пък стари дъски, останали от предишните ви креативни проекти. Първата стъпка тук е да измайсторите здрава рамка за конструкцията, върху която след това да направите стабилна основа за полагането на тревните чимове. За финал декорирайте с няколко възглавнички, пикник одеяло или пък ефектни саксии с цветя, така че да превърнете тази част от двора в любимо местенце за своите близки и приятели!

На помощ в реализирането на тази, а и всяка друга идея, свързана с интериора, идват опитните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus! Запознайте се с техните подробни оферти и предишен опит, като заявите проект безплатно още сега!

Свързано:

Идеи за мебели Мебели, носещи частичка природа в себе си

Представяме ви една интересна идея, която можете да реализирате сами, при това още този уикенд! За изпълнението й ще ви трябват само няколко стари, но здрави дъски или пък палети, от които да си сглобите страхотно кътче за отмора в двора или градината. За целта на първо време трябва да изградите здрава рамка за своеобразното легло, което ще майсторите. След това положете основа от плоскости талашит или пък заковете дъски плътно една до друга, така че да могат да понесат тежестта на тревните чимове, които ще поставите отгоре. Уверете се, че всички елементи са здраво прикрепени към конструкцията, така че скоро без притеснения да можете да се отдадете на заслужен релакс в слънчевата си градина. При наличие на материали и желание от ваша страна можете също да си сглобите и ефектна табла за леглото, която да се превърне и във функционална саксия за засаждането на красиви цветя. Накрая поставете няколко декоративни възглавнички и вече разполагате с всичко необходимо за пълноценна почивка!