5 невероятни декорации от палети, с които да внесете чар у дома

Последна редакция на 19/04/2024 от Станислава Йорданова

Дървените палети са подходящи за направата на всякакви мебели и декорации. Те се обработват лесно, а границите на възможностите им зависят изцяло от вашето въображение. Освен добре познатите легла, дивани и маси от палети, ви предлагаме още няколко креативни идеи за декориране. С тях ще превърнете скучните елементи в забавна и весела декорация.

В случай че търсите още практични предложения, с които да промените дизайна и във вашия дом, може да се обърнете за консултация към специалистите, регистрирани в MaistorPlus. 

Свързано:

Идеи за мебели 5 страхотни идеи от палети, с които да внесете чар у дома

Мебелите от палети отдавна са се настанили удобно в домовете и градините на мнозина. Наред с влагането им във вътрешното и външно обзавеждане, палетите се оказват много удачна изходна точка и за разнообразни декорации. Допълнителните им предимства са свързани с това, че са изгодни за семейния бюджет, а и сравнително лесно се работи с тях. Можете и сами да си сковете разни приспособления и украшения за жилището, които на всичко отгоре да бъдат ефектни и естетически издържани. Нека сега насочим вниманието си към настоящия колаж от две снимки. В него отново главната роля е отредена на дъските от палети. С тяхна помощ са изработени две креативни декорации, към които е трудно човек да остане безразличен. Поглеждаме първо към снимката отляво, която ни устройва посрещане, изпълнено с любов. На нея е показана интересна светлинна инсталация с форма на сърце. Тя е изработена от дъски от палети, между които е оставено по малко разстояние, и са прокарани малки бели лампички. При снимката вдясно откриваме врата от палети в два цвята, с изрисувани на нея очи и усмивка. Несъмнено би задала тон на веселие във всеки дом. В горната си част е с по-наситен, оранжев оттенък, през средата ѝ диагонално минава греда в същия цвят, а надолу е в много светъл опушено кафяв цвят.