Тази щора крие нестандартно предназначение

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 568 пъти

Липсата на тераса поражда някой големи проблеми, сред които е и въпросът къде да се сложи сушилникът? В малките жилища мястото е прекалено ограничено, за да се разпъне и огромната желязна стойка. Точно това е и причината, поради която ви представяме тази интересна идея. Мултифункционалната мебел променя своята форма и предназначение за секунди. От обичайна дървена щора се превръща в удобен и достъпен сушилник!

MaistorPlus също крие много изненади. Ако искате да промените обзавеждането вкъщи, значи сте на точното място. Заявете безплатно проект и лесно ще сравните цени и оферти. За да сте сигурни, че сте се спрели на най-подходящия майстор, разгледайте бизнес профилите на регистрираните в платформата изпълнители и се запознайте отблизо с работата им.

Свързано:

Идеи за мебели 5 идеи за мебели, които ще ви смаят с практичната си функционалност

Оказва се, че място винаги и от всичко може да бъде спестено. Стига обаче да проявите достатъчно хитрост и креативност. Липсата на тераса не е проблем само за следобедното ви кафе. Тя се усеща най-вече, когато липсва място, на което да закачите прането. Отдавна този проблем е решен чрез големи, тежки и тромави сушилници, в които и крие спасението. Но те са трудно комбинативни с малкото жилище, тъй като там пространството е ограничено. Невероятната идея, която е показана на снимката успява да съчетае полезното и практичното. Примерът съдържа мебел с повече от едно предназначени и дори не заема място! Първата употреба е на бяла дървена щора. Тя се слива със стената от същия цвят. Може да бъде леко открехната или вдигната, като това по никакъв начин не издава следващата изненада. А именно тайната възможност да превърнем щората в сушилник. Той е дървен и достатъчно голям, за да не заема място, когато е пуснат. Освен това е закрепен на прозореца, което е още един плюс за бързото сушене на дрехите. Събира достатъчно дрехи и винаги може да се прибере, за да не пречи. Най-хубавото е, е не трябва да се търси отделно място за него. Когато се върне в първоначалния си вид, той просто се закрепя.