5 вида мебели, които ще ви смаят с практичната си функционалност

Последна редакция на 25/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 791 пъти

Комфортът е основната характеристика, която съпътства подходящия избор. Ако разполагате с малко жилище и голямо желание да го обзаведете с мебели, които са отправени към ограниченото пространство, то примерите по-долу са точно за вас. Разгледайте ги и ще видите как на пръв поглед един очевиден детайл би могъл да съчетае практичност и закачливост по неповторим начин. Понякога е трудно да се намери място за всичко, но тези функционални мебели успяват хитро и умно да се настанят удобно навсякъде.

Ако искате да направите дома си по-уютен и вече имате идеи за това, обърнете се към майсторите, които ще превърнат мечтаната идея в реалност.

Свързано:

Идеи за мебели 5 идеи за мебели, които ще ви смаят с практичната си функционалност

Креативността и хитрите идеи водят след себе си редица добри резултати. Типичен пример за това са изумителните мебели, които се виждат на това изображение. Всеки един от тях е функционален и практичен, и може да намери място във всеки малък дом. А защо не дори и в големия? На първата снимка са показани цветни столове и маса, а зад тях голям бял шкаф. В неговите кухи очертания, точно между рафтовете, място намират тези интересни мебели. В съседство от тях стои една елегантна дневна. В центъра ѝ се намират малка дървена маса и кожени столове. Тайната тук е скритата практичност, а именно обикновеният им вид, когато помещението се използва за хапване, отмора и релакс. През останалото време, за да бъде спестено пространство те се превръщат в едно цяло. Червените нюанси отвеждат към четвъртия пример за практичност. Падащите пейка и масичка чаровно се открояват от интериора с белия си цвят. За по-жива обстановка и артистичност са добавени кръгли форми по пода и творческо изображение. Последната снимка представя как да се възползваме от иначе неизползваемото пространство под вътрешните стълби. Шкафовете са подредени по големина, а в тях място намират различни принадлежност и вещи. Подът е дървен и лакиран, което придава топлина и уют.