Мебели от палети за детската стая: да съчетаем практичност и симпатичен дизайн

Последна редакция на 25/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 781 пъти

Детската стая трябва да е най-просторното, свежо и пъстро място в дома. Необходимо е да осигурим удобство и безопасност за децата си с красиви и функционални мебели. За съжаление, често се налага да отделим твърде много пари за целта. Тук идват на помощ палетите - практични, евтини и даващи купища възможности.

Потопете се в света на детските мечти с интересните предложения, които ще ви представим. Ако решите да изпълните някое от тях, разчитайте на професионална помощ, за да улесните процеса и да се радвате на качествени резултати.

Свързано:

Идеи за мебели Мебели от палети за детската стая: да съчетаем практичност и симпатичен дизайн

Детският вътрешен свят, при нормални и здравословни обстоятелства, е изпълнен с жизнерадостни цветове и пъстри мечти. За да помогнете и на своето хлапе да постигне хармония между реалността, която изгражда в мислите си и тази, която го заобикаля, е хубаво да му осигурите приветлива детска стая. По този начин то ще се чувства весело и защитено у дома. За целта е необходимо да се подбере и съответно изработи подходящо обзавеждане. В последно време мебелите от палети придобиха сериозна популярност и вече се настаняват удобно и в кътчетата на най-малките членове в семейството. Да вземем например показаната тук снимка. Забележете как с помощта само на няколко палети една детска стая, от каквато виждаме фрагмент сега, се превръща в прекрасен цветен оазис. До лявата стена са подредени две легла, дивани или канапета, за чиито рамки са използвани палети. Последните са изчистени, полирани и боядисани в различни цветове. При по-близката до нас мебел, палетите отдолу нагоре са светло жълт, червен и жабешко зелен, а в съседство, по-напред, откриваме комбинацията от син, бял и бонбонено розов палет. Върху палетните основи са поставени тънки сиво-кафяви матраци, по които са подредени жълта, две червени, светло оранжева, синя и тъмно кафява декоративни възглавници.