По-добро качество на достъпна цена

Последна редакция на 20/04/2024 от Виктория Маринова

Виж още: Тенденции за обзавеждане на кухни през 2015

Последен, но не и по важност, е фактът, че използвайки естествени материали във вашето обзавеждане, вие ще получите по-добро качество. Вместо да изхвърляте стари мебели, които са в отлично състояние, но с позавехнал външен вид, можете да ги освежите и използвате отново, като за разнообразие смените мястото им в помещението. Друг вариант е да посетите някое винтидж магазинче, в което можете да намерите истински находки на достъпни цени, изработени от висококачествени естествени материали.

Ако искате да доближите дома си по-близо до природата, сега е моментът да се замислите над използването на естествени материали в обзавеждането. Потърсете интериорен дизайнер, който да ви въведе в модерните тенденции и да ви предложи подходящо решение за вашия проект. Направете безплатно запитване към специалистите в MaistorPlus и сравнете предложенията и репутацията на кандидатите.

Свързано:

Идеи за мебели Защо да използвате естествени материали в обзавеждането

Усещане за нестандартен индустриален стил витае навсякъде в атмосферата на това средно голямо помещение. А винтидж акцентите внасят автентичен и уютен облик. Цветовата гама е ориентирана предимно в неутрални багри - бяло, сиво, черно. А вдъхновяващите бежови мотиви внасят добро настроение и динамика в интериора. Помещението не е голямо, но е изключително практично обзаведено - от дясната страна виждаме зоната за почивка, а вляво е позиционирана масата за хранене, придружена от няколко стола. Подовата настилка е изцяло в сиво, което се съчетава отлично с цвета на стената. Вдясно виждаме част от класически диван с правоъгълна форма - основата му е изцяло от ковано желязо, а меките възглавници правят почивката по-комфортна, а обликът - разчупен. Отпред е позиционирана правоъгълна маса с изчистен дизайн, като плотът й е изцяло от дърво. Много сходен е дизайнът и на трапезната маса, а също и на столовете към нея. Изобилие от естествена светлина и слънчеви лъчи достигат пределите на помещението, благодарение на просторния прозорец зад зоната на трапезарията, а цялата стена зад дивана е заета от множество представители на декора - свежи саксийни цветя, автентичен часовник, а също и няколко рафтчета с квадратен дизайн. Пространството под прозореца е заето от множество шкафчета и чекмеджета, изработени изцяло от дърво, а красивото цвете до дивана е завършващият щрих, който превръща тази дневна, съчетана с трапезария в едно помещение, в истинско райско кътче, изпълнено с уют и идилия.