Маса, вдъхновена от архитектурата на града

Последна редакция на 29/03/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 819 пъти

Представяме ви една страхотна мебел, съхранила красотата на големия град, която на пръв поглед представлява обикновена дървена холна масичка. Погледната отстрани обаче, тя ни разкрива един нов свят, запечатал забързаното ни ежедневие през призмата на великолепната архитектура. Дизайнерът на масичката използва сцена от филма „Генезис“ като източник на вдъхновение за създаването на уникалната мебел. А вие бихте ли поставили подобен оригинален елемент в своята дневна?

Споделете с нас впечатленията си от тези нестандартни решения за дома, а за качествената изработка на всякакъв тип мебели от дърво се доверете на нашите опитни професионалисти. Разгледайте техните профили и сравнете офертите им напълно безплатно, като заявите проект в MaistorPlus!

Свързано:

Идеи за мебели Уникални мебели, съхранили красотата на градския дизайн

На пръв поглед това е дървена холна масичка като всяка друга – в нея проличава качествената изработка, отношението към детайла и облите форми, характерни за много съвременни жилища. Идеята зад направата й обаче е наистина неповторима. Масата е вдъхновена от сюжета на филма „Генезис“, като изобразява своеобразното прегъване на света, което виждаме в лентата. Тук дори най-дребният елемент е създаден с много внимание и невероятна прецизност, така че крайният резултат да бъде повече от впечатляващ. Освен с креативния си дизайн, масата грабва симпатиите и със забележителната си функционалност. Тя може да бъде успешно съчетана с интериор в скандинавски, индустриален или пък минималистичен стил, като без съмнение ще се превърне в основен акцент от обзавеждането на дома. А вие бихте ли инвестирали по-голяма сума в изработката на подобна дизайнерска маса или по-скоро бихте се придържали към класическия облик на холното обзавеждане?