Постави се на мястото на клиент, търсещ специалист в твоята сфера. Защо би се спрял на теб?

Последна редакция на 25/04/2024 от Адриана

Ние от "Pallet Design / Мебели от Палети" държим на качеството на нашите продукти, като всяка една мебел от палети е ръчно изработена и декорирана със екологично сертифицирани бои/лакове. За нас е много важно, когато продуктите ни са създадени изцяло от екологични материали и имат дизайнерски облик.

Има ли сезонност в професията ти?

Ние произвеждаме мебели от палети за интериор и градина. Но определено по-натовареният сезон е лятото, когато всички заведения отварят градините си.

Сподели с нас един твой проект, с който се гордееш

Имаме много проекти, с които се гордеем. Ако говорим за мащабност, то определено е градинско обзавеждане на заведение. Ако говорим за дизайн и творчество, то определено са интериорни маси.

Свързано:

Идеи за мебели Христо Пенков и проектът “Мебели от Палети”

Представяме ви изключително практична и лесна за осъществяване идея за обзавеждането на градината вкъщи. На снимката е представена градинска площ с голяма квадратура, където на фокус са удобните дивани и кресла, изработени изцяло от палети, и покрити с красиви и цветни, удобни меки възглавници и покривала. Цялата площ е затревена и изключително свежо изглеждаща, а под зоната с позиционираните маси и дивани виждаме и бяла красива постелка. Оградата разположена по периферията на градината не е масивна, което открива и гледка навън, а също и оптически увеличава квадратната площ. А изобилието от дървета внася не само динамика в атмосферата, ами и хармония и спокойствие, а също и приветлив облик. В центъра са разположени множеството дивани, придружени от малки масички. Изработени изцяло от палети, боядисани в тъмни нюанси и красиво блестящи повърхности - те са практично предложение за градината вкъщи. На преден план виждаме, че са разположени от двете страни, подредени в Г- образна форма, като са разделени на няколко зони. А на заден план, вляво е позициониран по-дълъг диван, придружен от няколко квадратни табуретки, а вдясно виждаме две кресла с малка масичка между тях. Диванчетата са покрити с нежни червени възглавници, което придава не само цвят и добро настроение, ами и внася удобство и комфорт, предразполагащи към качествена почивка или среща с приятели.