Представи се с няколко думи

Последна редакция на 18/04/2024 от Адриана

Христо Пенков, управител на фирма “ECO-foryou Ltd”. Основната дейност на фирмата е представяне и партньорство на екологични компании и техните еко продукти на българския и световен пазар. Чрез нашия еко-каталог всеки може да открие желания екологичен продукт за бита или бизнеса. Така проектът "Pallet Design / Мебели от Палети" стана част от “ECO-foryou Ltd”.

Как реши да се занимаваш с тази работа?

Годините, в които се занимаваме в сферата на екологията и опитът, който сме натрупали, ни дадоха кураж да създадем Мебели от Палети. Страхотно е, когато даваме нов живот на старите карго палети, които са изминали хиляди колометри. Евро палетата променят своя облик и функционалност чрез трансформация в мебели за дома, мебели за градина, мебели за заведение и мебели за офиса.

Свързано:

Идеи за мебели Христо Пенков и проектът “Мебели от Палети”

Винаги е приятно, когато летните горещини решат да ни дадат малка почивка от себе си и отстъпят място на вечерната прохлада. Така можем спокойно да се отпуснем на сладки приказки и гозби в градината, да заредим батериите за следващия ден. А и сме свършили толкова много работа, заслужаваме да се наградим. За да ни бъде отмората още по-приятна и сполучлива, е добре да разполагаме с удобни мебели за градината. И тук е моментът да почерпим вдъхновение от представената на нашето внимание тук снимка. Виждаме част от екстериора на къща, чиято фасада е облицована с хоризонтално разположени тънки тъмнокафяви дървени дъски. Различаваме и два средно големи прозореца. Пред къщата върху бял гладък под са поставени ъглово един по-къс и един-по-дълъг диван, напрамени от палети. Последните са обработени и боядисани с черна боя. По-дългия диван виждаме отсреща, а вдясно от него е късият. Върху всеки от двата са поставени меки правоъгълни възглавници за сядане и облягане, които са в червен цвят. Пред ъгловия мебелен модул откриваме средно голяма правоъгълна маса от палети, която също е боядисана в черен цвят. Вляво от нея се издига дърво с леко побеляла кора на ствола си, около което има декорация от камъчета. В дясната част на кадъра се вижда парче от зелена поляна.