Декорирайте празните повърхности

Последна редакция на 20/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 648 пъти

Доста от празните повърхности в спалнята, като например тази на скрина, могат да бъдат много повече от място за съхранение на сгънати дрехи, които трябва да бъдат прибрани в чекмеджетата; бижута, които трябва да бъдат в кутия; книги, които са са объркали пътя към рафта; и мръсни съдове от среднощното хапване, които, нека бъдем честни, трябваше да бъдат в мивката. В една красива и стилна спалня обаче тези гледки не присъстват. В нея налице са добрият декор и естетиката. Как обаче да украсим повърхностите на мебелите в стаята?

  • Лесна и бърза идея е да поставете висока лампа, някакво растение, кутия за бижута или произведение на изкуството, подпряно на стената (не окачено) от едната страна на повърхността.
  • От другата страна позиционирайте два или три елемента, които са с различна височина, но по-ниски от високия елемент, който сте използвали. Стайни растения, рамкирани снимки или малки колекционерски материали биха изпълнили тази роля прекрасно.
  • В средата на повърхността създайте своя малък рай - поставете любимата си козметика, най-обичаните си парфюми или пък вещ, която ви допада.

Е, сами виждате, че организираната, хармонична и стилна спалня не е мираж. С няколко прости трика и нулеви средства можете да постигнете един наистина зашеметяващ ефект. Ако пък имате нужда от професионална помощ относно декорацията в дома, не се колебайте и се свържете със специалистите, регистрирани в сайта ни. Направете безплатна заявка за проект още сега. След 24 часа вече ще имате готови оферти, които да сравните и да изберете най-подходящия за вас.

Свързано:

Идеи за мебели Как да обновим спалнята си без да харчим пари?