Направи си сам: цветна възглавница от помпони

Последна редакция на 20/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 599 пъти

Когато чуем думата “помпони” винаги се сещаме за нещо красиво, шарено, нещо, което ни носи свежо настроение. А представете ли си каква ще е асоциацията, щом си помислим за възглавница от помпони у дома? Истинска, материализирана радост! Толкова много цвят и пъстрота! Толкова много веселие и позитивно настроение! Но знаете ли какво е по-добро от закупуването на помпонени аксесоари? Създаването им. Да, точно така.

Вероятно сте чували, че преждата е кошмарен за работа материал, но… тези твърдения са много далеч от истината. Пухкавите топчета от прежда се оказват чудесен избор за създаване на красиви декорации. А възглавниците, направени от тях, са един задължителен елемент за всеки почитател на “направи си сам” тенденцията. И в тази статия ще ви го докажем. Тук сме подготвили всички нужни материали, както и инструкции стъпка по стъпка за направата на най-красивите възглавнички. С тях, освен много цвят и позитивни емоции, ще заредите с много уют и топлина всяка стая. 

А ако сте решили тотално да преобразите дома си с някоя нова интериорна идея, винаги можете да потърсите професионалистите, регистрирани в нашия сайт. Те с лекота и желание ще сбъднат всяка ваша мечта. Дори и най-смелата.

Свързано:

Идеи за мебели Направи си сам: цветна възглавница от помпони