Какво искаш да знаят клиентите за теб и твоята професия преди да те потърсят за работа?

Последна редакция на 20/04/2024 от Адриана

Не е нужно хората да измислят продуктите (мебелите), защото ние създаваме дизайна и след това го представяме. Хората трябва да знаят, че искат мебели от палети, защото са екологични, интересни и подходящи за дома, офиса, заведението. Но никога не трябва да ги води желанието за ниска цена.


Представи си, че печелиш безплатен самолетен билет до която и да е дестинация по света... Ще споделиш ли с нас на кое място би се спрял/а и защо?

Япония, където хората живеят с финес.

Разкажи ни нещо, което те кара винаги да се усмихваш.

Когато хората срещу мен винаги се усмихват.

Разгледайте бизнес сайта на Христо Пенков в MaistorPlus.com и поискайте оферта от него за изработката на дизайнерски мебели от палети. Ако сте почитатели на този тип обзавеждане, присъединете се и в групата “Идеи и мебели от палети”, в която можете да споделяте полезни съвети и вдъхновение по темата.

Свързано:

Идеи за мебели Христо Пенков и проектът “Мебели от Палети”

Артистичността в обзавеждането категорично има място, когато сме се спрели на мебели от палети и представената тук снимка неоспоримо го доказва. Имаме възможност да се насладим на фрагмент от дневна, която ни връща назад във времето с добре познатия от немалко родни домове под с паркет от естествено дърво, нареден в шарка "рибя кост". На фона на носталгичното минало се откроява комплект мебели от палети, при които наблюдаваме много интересна заигравка. На преден план се откроява издължена и висока маса, която едновременно може да служи за холна маса или трапезна маса, в зависимост от конкретните предпочитания и нужди към даден момент. Тя е изработена от палети, които в долната си част са боядисани в бяло, а нагоре преминават в наситен зелен цвят. Зад масата е разположен диван, изработен също от палети, решени в бяло. Върху него са поставени пъстри възглавници с модернистични, поп арт десени. Централно върху зеления плот на масата е поставена декорация, състояща се от прозрачна стъклена ваза с бели камъчета, в които са настанени две извиващи се нагоре зелени стъбла.