Малък апартамент с голям стил в Отава

Последна редакция на 29/03/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 553 пъти

Всеки дом заслужава да бъде красив. От същата максима се води и едно младо семейство от Отава. Те искат да създадат дом с нов, но същевременно достъпен стил. Тяхно местенце, което да обединява последните тенденции в дизайна и класическия стил и да се превърне в модерен, красив оазис. Двойката разполага с малко, двустайно жилище, чиято площ е малко под 60 квадратни метра. Апартаментът е разположен в Отава, Канада. Намира се в центъра на града, в новопостроена сграда. Младото семейство иска спокойна, топла обстановка. Постига я, смесвайки различни видове текстил - от кадифен диван до удивителен тапет. Дизайнът на жилището е с ярък почерк - преобладават розовите елементи, присъства изключителна комбинация от мебели и занаятчийски изделия. Щом те могат - и вие можете!

Как канадското семейство се справя с трудностите, които стоят пред всеки новодомец и какви стилове в интериорния дизайн са използвали в новото си жилище, ще ви разкрием днес. 

Ако и вие имате нужда от вдъхновения и идеи за новото (или пък сегашното) ви жилище, не пропускайте да се свържете със специалистите по интериорен дизайн, регистрирани в нашата платформа. Те ще ви дадат професионални съвети и ще ви помогнат и вие да създадете дома от мечтите си.

Свързано:

Идеи за мебели Малък апартамент с голям стил в Отава