Създайте удобство

Последна редакция на 27/05/2020 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 86 пъти

Мястото, на което ще разположите бюрото е изключително важно. Освен че трябва да бъде удобно, то трябва да е и на място, където да допълва цялостния интериор. И по възможност да не пречи. 

  • Хубаво би било да бъде под прозорец, или поне в близост до такъв. Така детето ви ще има естествен източник на светлина, което е чудесно за неговото зрение.
  • Не е задължително да се хвърляте на огромни бюра, дори и да имате пространство за тях. Много често те дават по-голямо поле за разхвърляне. Да, идеално би било бюрото да събира необходимите неща. Дори и по-малките обаче могат да свършат тази работа. Все пак детето ви е ученик на този етап, а не акционерен съдружник. 
  • Много внимателно подберете и лампата за бюрото. Ако детето ви е по-малко, изберете по-интересна и забавна. В магазините се продават тематични, под различни форми.
  • Поинтересувайте се какви крушки са подходящи за четене. Нашият съвет е да изберете енергоспестяващи крушки. Ако пък преследвате висок клас енергоспестяващи, изберете LED продукт.

Свързано:

Идеи за мебели 5 начина да създадете перфектната учебна зона за детето ви

Избери от над 5200 майстори и фирми за твоя ремонт
И вземи ваучер за пазаруване в