Легло, спускащо се от тавана - защо не?

Последна редакция на 25/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 4 339 пъти

Последното ни предложение е специално за тези от вас, които не правят компромис с ефектния дизайн на дома. Подобно решение неминуемо ще изисква повече време за изпълнение и по-голяма инвестиция, но пък резултатът със сигурност ще си струва. Тук леглото е скрито не зад плоскост в стената или пода, а на тавана, като вечер се спуска и разгъва бавно, така че да превърне малкия офис в наистина приказна спалня! Бихте ли заложили на подобно оригинално решение за своя дом или според вас то е твърде непрактично и трудно за изпълнение?

Споделете с нас своите впечатления от тези интригуващи идеи за сгъваеми легла, а за тяхното монтиране у дома, разчитайте на опитни професионалисти! Заявете проект в MaistorPlus още сега и се възползвайте от безплатен достъп до офертите на най-добрите майстори в областта!

Свързано:

Идеи за мебели Сгъваеми легла - идеалното решение за малка спалня

Днес дори най-малкото и негостоприемно помещение има потенциал да се превърне във функционална дневна или спалня, която да очарова със своя стилен дизайн. Пример за подобно умно усвояване на пространството е това компактно помещение, което през деня приема ролята на вдъхновяващ офис, а нощем се превръща в удобна спалня. За целта собствениците залагат на прекрасно, но наистина нестандартно решение – тук леглото се спуска от тавана, така че през деня да заема минимално място в стаята и да бъде практически незабележимо. За това спомага вграденото осветление, разположено от долната страна на леглото, както и преобладаващият бял цвят, който позволява визуално сливане между стените и обзавеждането. Семплата обстановка тук е разнообразена чрез поставянето на оригинален килим на пода и вплитането на някои дребни, но ярки акценти в жълто.