Превърнете дефекта в ефект

Последна редакция на 19/04/2024 от Мария Милушева
Източник | Видяно 539 пъти

Нали си спомняте колко красиви са старите малки къщи? С малките врати, тесните коридорчета. Те също са с ниски тавани, но стаичките са толкова уютни, че това е чарът им. Направете си такъв дом. Превърнете недостатъка в акцент на помещението. В тези жилища всичко е малко- леглата, масата, столовете, картините. И това създава уют.

  • Ако все още не сте обзавели дома си, купете си винтидж мебели, които да бъдат вдъхновени от ретро обзавеждането.
  • В Пражкия замък, намиращ се в чешката столица, има т.нар. Златна уличка. Там къщичките са наредени една до друга и са в различни цветове. Това са домовете на служителите на замъка и са истински впечатляващи с миниатюрните си размери. Направете си такъв дом и ниските тавани никога вече няма да бъдат проблем, а точно обратното.

Не забравяйте, че всеки недостатък може да бъде променен, стига да развихрите въображението си. Понякога срещате повече трудности при обзавеждането на жилището си. Ни никой не е обещавал. че ще бъде лесно. Ако имате нужда от професионално съдействие, свържете се с доказаните специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Може да направите безплатна заявка за проект и да изберете кой от тях да преобрази дома ви!

Свързано:

Идеи за мебели Нови и свежи идеи за оптически по-висок таван