Допълнителни функции

Последна редакция на 24/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 630 пъти

Благодарение на неспиращите иновации в технологиите, системите за домашна сигурност вече са в състояние да правят много повече от това да издават звук. Ако търсите по-всеобхватен подход към сигурността в дома, може да се наложи да инвестирате в система, която включва някои допълнителни функции. Кои са те, описваме тук:

  • Видеонаблюдение: Повечето интелигентни системи за сигурност на дома предлагат опция за видеонаблюдение. С пакети за виденаблюдение поставяте камери по периметъра на дома си. Картината можете да наблюдавате през приложение в телефона. Някои пакети за сигурност ви позволяват да преминете и към вътрешен мониторинг. Другите системи включват опция, която ви позволява да виждате кой е на входната врата всеки път, когато се позвъни.
  • Управление на заключването и светлината: Следващата функция, която трябва да вземете предвид, е възможността да контролирате ключалките на вратите и светлините си. И то само с едно натискане на бутон. Обикновено тези задачи отново можете да контролирате чрез приложение в телефона.
  • СензориНякои системи за домашна защита включват сензори, активиращи се при движение. А това, което могат да правят тези сензори, може да се променя. Понякога те могат да се използват за включване на светлините, ако се установи движение. Друг път те са част от системата, която ви позволява да отключите вратата си отдалеч.

Направете дома си по-сигурно място. По този начин и вие ще се чувствате по-добре. Няма постоянно да мислите дали заключихте вратата. Нито ще ви се налага да оставяте лампите включени, когато отидете на почивка. Ако се интересувате от автоматизация на дома, винаги може да се обърнете за професионално мнение към специалистите, регистрирани в нашия сайт. Имате възможността да изпратите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които може да сравните и да изберете тази, която ви допада най-много.

Свързано:

Как да изберете правилната система за сигурност за вашия дом?