Съвременните джаджи, които ще ви отменят в домакинството

Последна редакция на 18/04/2024 от Виктория Маринова

За много хора ставането сутрин е свързано с редица домакински задължения като пране, миене на съдове и какво ли още не! За щастие технологичният напредък ни е осигурил възможност да се излежаваме малко по-дълго в леглото през уикендите като е създал „умните“ електроуреди. Подобно на термостата и будилника, за които ви разказахме по-рано, много марки предлагат миялни машини, перални и други с т.нар. „отложен старт“. Или иначе казано: настройте ги за определен час и изобщо не си правете труда да нарушавате почивката си преди да са си свършили работата.

Ето как няколко лесни подобрения у дома могат да направят ставането за работа с една идея по-приятно. Кои от тях ви се струват най-полезни и подходящи за вашето жилище? За да не се сблъскате с по-сериозните промени в интериора сами, направете заявка в MaistorPlus напълно безплатно и гарантирайте на вашия дом квалифицираната грижа, от която се нуждае!

Свързано:

11 съвета как домът ви да улесни събуждането сутрин

Снимката, която виждаме тук, показва голяма дневна в минималистичен стил, където висотите технологии, превземащи все по-убедително различни аспекти от живота ни, удобно са се настанили в интериора. Преди да им обърнем внимание, ще видим какви други интериорни решения са взети тук. Веднага прави впечатление, че в тази минималистична дневна мебелите са изцяло подчинени на белия цвят. До стената отсреща е позициониран бял ъглов диван, направен с метална рамка и кожена тапицерия. Върху него в ролята на декорация влизат няколко бели възглавници. От дясната страна на дивана забелязваме два стола с облегалки, които също са изработени с метална рамка и бяла кожа при местата за сядане и облягане. Пред дивана е поставена ниска малка квадратна масичка с бял плот и прави метални крачета. За настилка на пода са избрани дълги и тесни дървени дъски, които в случая са боядисани в сив цвят. Същият цветови нюанс, като на пода, продължава и при ъгъла, който образува част от стената отсреща с тази отляво. При стената отсреща, която е боядисана вдясно, стигаме до представителя на високите технологии в тази дневна. Това е огромен смарт телевизор, на чийто екран са изведени множество приложения. Всички те могат да бъдат активирани с помощта на смартфон.