Стъпка 4: Нанесете последен слой лепило

Последна редакция на 29/03/2024 от Лидия Йорданова
Източник | Видяно 1 232 пъти

На финала добавете допълнителен слой лепило над секциите с картите на всеки стол. Оставете достатъчно време за втвърдяване и нанесете второ покритие, ако е необходимо. Готови сте и вече можете да се поздравите за добре свършената работа. Добре е да знаете, че още един пласт от хартиените карти ще направи по-трайни столовете, особено ако се използват от много активни деца. 

В случай че този проект ви е харесал, но нямате времето или възможността да го реализирате сами, при нас ще откриете опитни бояджии, които успешно ще се справят с равномерното нанасяне на боята върху столовете. Направете безплатна заявка още днес и в отговор ще имате на разположение конкурентни оферти, които да сравните. Сами избирате начин на комуникация с кандидатстващите изпълнители и предварително можете да се запознаете с техните репутации. По този начин ще бъдете спокойни, че се спирате на най-доброто предложение.  

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Направи си сам детски стол с хартиена карта на света

Нещо, на което е препоръчително да обърнете внимание е дебелината на хартиените карти. Използвайте по-плътна хартия. Ако все пак заложите на по-тънка такава, при декорирането на стола, просто сложете два слоя от нея. Както отбелязахме, малчуганите са изключително активни и е възможно хартията да се скъса по-бързо, ако не е достатъчно здрава. Застраховайте се, за да трае продукта на усилията ви повече време. Вече сте на финалната права и ако сте следвали точно стъпките дотук, значи резултата е пред очите ви. Остава ви само да нанесете последен слой лепило и да го изчакате да изсъхне. След това можете да изпробвате собственоръчно творението си. Дано сте удовлетворени! Ако искате обективна оценка, потърсете я от децата. Те ще са напълно откроени по отношение на това дали декорирания детски стол им допада или не. Надяваме се, че сте прекарали ползотворен почивен ден със семейството ви. Нищо чудно да сте запалили искрата на домашно декорираните мебели у малките ви наследници. А какво би могло да е по-хубаво от това да измайсторите още нещо заедно?