Бурканче – касичка

Последна редакция на 28/03/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 235 пъти

Ако сте от хората, които не умеят да спестяват пари или имате съкровено желание, което искате да сбъднете, започнете сега с малка стъпка. Направете си красиво бурканче – касичка:

  • Вземете капачката и ѝ направете достатъчно голям отвор, за да могат да преминават монети през него. 
  • Боядисайте я с четка я или я напръскайте с цветен спрей. 
  • Изчакайте боята да изсъхне добре.
  • Изберете за какво ще събирате парите и нарисувайте на буркана нещо, което го символизира – красивият чифт обувки от витрината, нов телевизор или пътешествие.
  • Сложете буркана на видно място и започнете да го пълните. Когато вече няма място, го отворете – може да не сте събрали достатъчно за мечтаната почивка, но със сигурност ще можете да си доставите удоволствие с някоя красива декорация за дома. 

Ако тези идеи са ви допаднали, но имате толкова много бурканчета, че са ви нужни професионални съвети как да ги направите хармонична част от вашата интериорна обстановка, обърнете се към специалистите, регистрирани в MaistorPlus. Заявете своя проект, напълно безплатно и без обвързване, и в рамките на денонощие ще получите атрактивни оферти, които да сравните. Запознайте се с бизнес профилите и репутациите на кандидатствалите изпълнители и ако някой от тях спечели доверието ви, започнете работа заедно. След приключване на възложената от вас задача, споделете отзива си в платформата.  

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко 4 оригинални приложения на празните бурканчета от бебешка храна

Представяме ви чудесна идея да съхраните и и спестите част от парите си. бурканчетата от бебешка храна са добре почистени и внимателно и равно боядисани с плътна бяла боя. От същата боя са направени релефни надписи, които могат да представляват различни форми или думи - всичко, коието смятате за стимулиращо да спестите повече от обикновено. На капачките са направени дупки, достатъчно големи, за да може да мине всяка монета или банкнота, която искате да съхраните в тях. В зависимост от желанията и възможностите ви можете да направите няколко бурканчета в различен цвят, в които да спестявате за различни неща - пътувания, почивки, ремонт на дома или просто нов чифт обувки.