Началото е подготовката на материали. Какво ви е нужно?

Последна редакция на 24/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 798 пъти

За да бъде резултатът невероятен, е нужно да разполагате с точните средства. Ето кои са те:

  • Две медни тръби с дължина 20 см.;
  • Четири медни тръби с дължина 12 см.;
  • Четири медни тръби по 7 см.;
  • Четири малки тръби с дължина по 4 см.;
  • Тетки и колена за съединяване на тръбите;
  • Парче вълнен филц. Хубавото е, че този материал разполага с различни цветове, дебелини и тънкости, от които може да се възползвате при изработката;
  • Лепило за метал.

Тези материали лесно може да бъдат заменени от такива с различна дължина или дебелина. Важното е само да не забравяте да ги синхронизирате и да използвате точния брой, посочен тук. Не се притеснявайте да ексриментирате! В крайна сметка е важно само това, което ви харесва на вас и без проблем ще се впише в интериора.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Направете сами невероятна поставка за списания и вестници

Със затоплянето на времето и настоящият летен сезон, желанието да се действа става все по-голямо. Често пъти тази енергия се насочва към най-любимото място, а именно дома. Промяната на интериора или дълго отлаганите ремонтни дейности излизат на преден план. Между тях се промъкват и собственоръчно направените малки детайли и декорации. Това желание прераства и преминава към все по-мащабни проекти. При ръчната изработка на каквото и е било всеки влага енергията и времето си. Това, от една страна, прави проекта значим и важен. Личните усилия се ценят повече и имат значение. Изображението представлява колаж от четири снимки, които представят на пръв поглед случайно събрани метали тръби. Тяхното значение е голямо, тъй като представляват основните материали, от които се изработва една прекрасна поставка за списания и книги. Те имат различни дължини, но диаметърът им е един и същ. Това има за цел да бъдат използвани на различни места, но въпреки това да се комбинират и да се превърнат в здрава и стабилна малка конструкция. Платът е сив и подходящ. Той трябва да бъде с подходящи размери, за да не се наложи да забавите процеса заради отлагане. Тези подръчни предмети са лесно откриваеми и могат да се набавят отвсякъде. Това позволява лесната реализация и завидно добрия резултат.