3 нискобюджетни начина да се сдобиете с уникални и артистични завеси за баня

Последна редакция на 20/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 833 пъти

Ако търсите нискобюджетен начин да освежите банята си, най-лесното решение е да обърнете внимание на завесата за баня. Тя може да послужи като приятен акцент в помещението, като дори не е нужно да подменяте старата с нова. В тази статия ще откриете три оригинални трансформации на завеси за баня, които придават нов облик на пространството около тях.

В случай че решите да продължите с промените в банята, ви съветваме да се възползвате от помощта на нашия сайт, като пуснете безплатна заявка за своя проект. Ще получите конкурентни оферти от препоръчани майстори, сред които ще можете да изберете най-подходящия за вас.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко 3 нискобюджетни начина да се сдобиете с уникални и артистични завеси за баня

Големите и ефектни промени в дома могат да се получат с помощта на съвсем малки детайли, като това важи в частност и за хигиенното помещение. За да да дадете нов облик на своята баня, най-изгодният бюджетно вариант, е да обърнете внимание на завесата за баня. Този колаж от три снимки подсказва три варианта, с прилагането на които ще си имате специални завеси с уникален почерк. Вероятно ви прави впечатление, че на снимките отляво и в срядата, е показана една и съща баня със сив под, бели плочки, бяла тоалетна чиния и шкаф с бели чекмеджета. Завесата също е бяла, върху нея обаче са приложени два различни дизайнерски трика. При снимката отляво върху бялата завеса, в горния и долния ѝ край, са пришити жълти ленти с пухкави топчести малки помпони, които също са жълти. Версията на същата бяла завеса, която наблюдаваме на средната снимка, е лишена от цветове. На тяхно място откриваме ненатрапчиви релефни елементи, които са се появили благодарение на първия помощник да всеки сръчен шивач, каквато е шевната машина. Дойде ред и на завесата за баня, показана на снимката вдясно, където на бял фон откриваме черни триъгълници. Те са се появили там чрез щамповане, като за целта е направена щампа от самозалепваща се пяна.